Vzdrževanje avtomobila še nikoli ni bilo tako enostavno

Vzdrževanje avtomobila še nikoli ni bilo tako enostavno

Vzdrževanje avtomobila še nikoli ni bilo tako enostavno

Morebiti sodite med tiste, ki nego svojega avtomobila raje zaupate drugim, morebiti pa med tiste, ki radi sami poskrbite zanj.

Sama priznam, da se v mojem avtomobilu čez mesec nabere kar nekaj nepotrebnih izdelkov, prahu, umazanije, ki velikokrat sodijo v koš ali pranje. Odkar redno uporabljam Vorwerk izdelke, je vzdrževanje avtomobila veliko lažje in bolj prijetno.

Ob vseh pripomočkih, ki so mi na voljo, ti danes predstavljam tiste, ki jih največ uporabljam, z njihovo pomočjo prihranim nekaj časa, poleg tega pa mi pospravljanje avtomobila ni več mučno opravilo, kot mi je bilo pred leti.


Za hitro, učinkovito sesanje avtomobila najraje uporabljam:

  • Odlični baterijski sesalnik VK7, ki s pomočjo gumba boost omogoča sesanje večjih delcev (kamenje, kosmiče, perlice, zemlja, pesek ...) in poskrbi za učinkovito sesanje.

  • Avto nastavek CD7: zaradi izredno ozke šobe doseže vsak še najmanjši prostor v avtomobilu. Odlično posesa prah, umazanijo in manjše delce.

  • Večnamenski priključek FD7 mi je še posebej všeč saj z njim hitro posesam armaturno ploščo, prtljažnik. Z velikim robom nežnih ščetin omogoča učinkovito, hitro, a nežno sesanje brez prask.

  • Priključek za tekstil TD7 je še posebej učinkovit pri odstranjevanju las, dlake hišnih ljubljenčkov, raznih nitk iz različnih površin s tekstila. Ker je primeren za vse vrste tkanin, se odlično obnese tudi na oblazinjenih sedežih in predpražnikih avtomobila.

  • Z ozkim vrhom sesalne odprtine Električne krtače PB7 lahko s pomočjo visoko koncentrirane moči sesanja v notranjosti avtomobila na učinkovit in hiter način odstranim prah, umazanijo, živalske dlake in druge umazanije.

Da je sesanje avtomobila priročno in bolj prijetno, poskrbi naramni pas SG7, ki nudi udobno nošenje.


Vorwerk izdelki


To so meni ljubi pripomočki, ki omogočajo hitro in učinkovito sesanje, predvsem pa lep in čist notranji del avtomobila.

Za konec naj samo še opomnim, da se ni potrebno ukvarjati z raznimi podaljški, ker baterijski sesalnik ob svoji super moči brez težav premore očistiti avto v času zmogljivost baterije.

Prijetno skrb in vzdrževanje avtomobila ti želim.

Za Vorwerk Slovenija, Monika iz IG profila @cvetlicnoobarvana.

Objavljeno: 31.05.2024