To je set priključkov, ki jih boste z veseljem uporabljali

To je set priključkov, ki jih boste z veseljem uporabljali

To je set priključkov, ki jih boste z veseljem uporabljali

V današnji objavi bomo skupaj odkrili priročni set priključkov VK7, ki vsebuje vse, da bo domek zasijal od vrha do tal. Zakaj je zanimiv? Ker vsebuje zanimive priključke, ki bodo zagotovo olajšali vzdrževanje doma.

  • Komplet vsebuje priključek za tekstil TD7, ki vam omogoča, da posesate zavese, tapiserije in tudi oblačila. Manjša oblika krtače vam omogoča, da nežno, a učinkovito posesate in odstranite živalske dlake, lase, prah, razne volnene nitke s tekstila. 

  • Vedno priročni nastavek za avtomobile CD7 s svojo ozko in natančno šobo omogoča, da doseže vse prostore vašega avtomobila, tudi tiste bolj ozke in težje dostopne. Odlično posesa prah, drobtine, večje in manjše delce, ki se čez naberejo v avtomobilu. Ker pa je njegova uporabnost neomejena, ga seveda lahko uporabljate tudi v svojem domu za vsa težja, ožja dostopna mesta in špranje, ki ste jih do zdaj težje očistili in posesali.

  • Večnamenski priključek FD7 vas bo še posebej navdušil, če imate doma veliko občutljivih površin. Praske so s tovrstnim priključkom skrb, ki je popolnoma odveč. Velik, mehak in nežen rob ščetin omogoča učinkovito sesanje, brez da bi ob tem poškodoval vašo občutljivo površino.

  • Prav lepo je, ko v setu najdete tudi fleksibilno cev SB7, teleskopski vogalni priključek VD7 in teleskopsko cev TR7. Vse to vam omogoča, da lahko svoje priključke uporabljate še bolj priročno, fleksibilno in z njo dostopate na vsa težje dostopna mesta. 

  • V veliko pomoč pa vam bo tudi naramni pas, ki ga preprosto namestite na napravo in s tem zagotovite še lažje sesanje in uporabo priključkov. Ker pa to še ni vse, boste vse priključke lahko shranjevali v priročni črni torbi, da bodo vedno shranjeni na svojem mestu.

Če bi svoj set uporabnih priključkov imeli tudi vi, jih lahko v setu kupite tukaj ali pa preverite ostalo posebno ponudbo.

Set priključkov

Naj vaš dom zasije od tal do vrha.

Za Vorwerk Slovenija, Monika iz IG profila @cvetlicnoobarvana.

Objavljeno: 12.07.2024